Flor de Neu

Casa de colònies - Castell de l'Areny
Casa de colònies - Castell de l'Areny
Casa de colònies - Castell de l'Areny

Benvinguts al nou web de la casa de colònies Flor de Neu, a Castell de l’Areny. Esperem que us agradi i que hi trobeu tot el que esteu buscant. La informació bàsica de la casa i dels serveis que ofereix la trobareu a la fitxa tècnica.

Des d’aquí us animem a venir a Castell de l’Areny, que segur que us agrada.
Per anar fent boca i sortir de dubtes, us recomanem que feu un cop d’ull al mapa de la casa de colònies i, sobretot, que no us perdeu el tour virtual.

Castell de l’Areny és un petit i arraconat poble de muntanya del Berguedà, reconvertit en casa de colònies. És, per tant, una casa de de colònies molt especial: un paratge ideal per fer-hi colònies i activitats de natura, un bell racó de muntanya, un petit poble a la vostra disposició.

Informació de contacte
Per qualsevol consulta, podeu enviar-nos un correu electrònic a coloniesflordeneu@telefonica.net

Tel. 93 823 82 29
Fax. 93 823 82 30

Si voleu fer colònies escolars o treballs de síntesi, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Us recomanem que visiteu el web de Natura i Cultura, l’equip responsable de les activitats. També disposem de servei de bar, restaurant, capella i allotjament rural. Per a més informació i reserves, feu-nos un truc.

* Si no veieu bé la pàgina, potser és que el vostre navegador és massa antic. Podeu descarregar-vos ràpidament la darrera versió del vostre navegador:

Google Chrome | Internet Explorer | Mozilla Firefox