Natura i Cultura

Casa de colònies - Castell de l'Areny
Casa de colònies - Castell de l'Areny
Casa de colònies - Castell de l'Areny

La casa de colònies Flor de Neu és un espai únic i privilegiat on fer tota mena d’activitats de natura, oci i cultura. Esplais i caus, escoles i instituts, famílies i grups de tota mena que busqueu un lloc tranquil de muntanya, us espera aquí un petit tresor que, com la flor de neu, resta a l’espera que el vingueu a cercar.

Activitats escolars
Colònies escolars, treballs de síntesi, colònies musicals… Les activitats i el monitoratge van a càrrec de Natura i Cultura, un equip que coneix la casa des de fa molts anys.

Activitats esportives
Futbol, bàsquet, piscina, voleibol, tennis taula, muntanyisme, ràpels, circuit d’aventura, tir amb arc, escalada amb roc i amb rocòdrom, mountain-bike, etc. També podeu gaudir d’esports nàutics a l’embassament de la Baells.

Excursions a peu
Són moltes les excursions i passejades possibles, de llarga o curta durada.
Al setembre, quan al bosc hi surten els bolets, la comarca s’omple de boletaires. A Castell de l’Areny, us indicarem on hi ha possibilitats de fer una bona collita, perquè és un bon indret per provar sort.

Punts d’interès cultural
El romànic és el tret artístic principal del terme de Castell de l’Areny. Sant Sadurní de Rotgers, Sant Julià, Sant Romà de la Clusa i Sant Ramon en són bon exemple.

Fora del terme de Castell de l’Areny, però molt a prop, teniu interessants visites a fer, des de les fonts del Llobregat i els Jardins Artigas (a l’altra vessant del Catllaràs), fins al Santuari de Queralt o la presa de la Baells entre d’altres.